Carrefour Valentin Besançon Shopping Centre, Ecole Valentin/Besançon, France

  • Statinio tipas:
  • Automobilių stovėjimo aikštelės
  • Prekybos pastatai
Per visą ekraną Užverti

The Carrefour shopping centre is expanding its retail and hypermarket areas.

A car park built as an extension on the roof of the existing Carrefour Shopping Centre with spaces for 250 vehicles.

Extensive use of HPKM® and HPM® systems made it possible for no support to be used along the highway. Several posts were connected to beams via HPKM® and again no shoring was required.

Projekto duomenys

Plotas:
2,600 m2
Vystytojas:
Carrefour
Rangovas:
BREUIL CONSTRUCTION
Konstrukcinė dalis:
BEG Ingenierie
Projektavimo darbų pradžia:
2019
Užbaigimo metai:
2020

Panaudoti mūsų sprendimai

Susisiekite su mumis

Sabri Alptuna

Sabri Alptuna

Directeur commercial adjoint

Mob. +33 (0) 6 47 86 91 55
[email protected]