„Peikko“ tieks savo „DELTABEAM®“ plonų grindų konstrukcijas svarbiam verslo centrui Vilniuje

„Peikko“ pardavimų skyrius Lietuvoje, „UAB Peikko Lietuva“, gavo užsakymą tiekti „DELTABEAM®“ plonų grindų konstrukcijas verslo centrui S7 Vilniuje, Lietuvoje. Užsakymas apima 2 kilometrus „DELTABEAM®“ kompozicinių sijų. „Peikko“ taip pat pagamins ir pristatys 260 tonų kitų plieninių konstrukcijų, įskaitant „PETRA®“ plokščių pakabinimo sijas ir įvairius jungiamuosius elementus. „Peikko“ gamyba yra pradėta ir tęsis iki 2019 m. vasario mėnesio. Prieš šį užsakymą „Peikko“ jau pristatė 4,3 kilometro „DELTABEAM®“ pirmiesiems dviems verslo centro S7 pastatams.

Bendra investicija į S7 projektą viršys 100 milijonų EURŲ. Planuojama, kad visas verslo centras užims 2 hektarų plotą, iš kurio 55 000 kv. metrų bus skirta biurams. Pirmajam projekto pastatui, DC PIER, buvo suteiktas „BREEAM New Construction Excellence“ sertifikatas. Tai yra pirmas kartas, kai šis sertifikatas suteikiamas Lietuvoje, ir jis yra tik antrasis Baltijos šalyse.

„Faktas, kad „DELTABEAM®“ plonų grindų konstrukcijos ir „PETRA®“ plokščių pakabinimo sijos atkeliavo iš vietinių gamyklų turėjo didžiulės įtakos mūsų sprendimui. Apdailos naujovės, įgyvendintos įgudusių vietos specialistų, bus tas konkurencinis pranašumas, kurio ieškojome“, – teigia „Mitnija“ generalinis direktorius Julius Gendvilis.

„Didžiuojamės matydami, kad mūsų „DELTABEAM®“ tampa esminiu tokio ambicingo projekto, kaip verslo centras S7, elementu. Mūsų bendradarbiavimas tiek su S7 komplekso kūrėju „M.M.M. Projektai“, tiek su statybos įmone „Mitnija“ buvo labai produktyvus“, – teigia korporacijos „Peikko Group“ generalinis direktorius Topi Paananen.

 

Papildoma informacija:


Topi Paananen, korporacijos „Peikko Group“ generalinis direktorius, mob. telefonas: +358 50 384 3001, el. paštas: [email protected] 


Paulius Bulota, UAB „Peikko Lietuva“ generalinis direktorius,mob. telefonas: +370 61 540 797, el. paštas: [email protected]

Platinimas: pagrindiniai žiniasklaidos šaltiniai, „Peikko“ internetinės svetainės

„DELTABEAM® “ yra kompozicinių plonų perdangų sistema, skirta daugiaaukščiams bet kokio tipo pastatams. Tai leidžia lankstų išplanavimą per visą pastato eksploatavimo laikotarpį ir lengvai įrengti šildymo, ventiliavimo, oro kondicionavimo bei vandens ir sanitarijos įrenginius. Naudojant „DELTABEAM®“, galima sumažinti visos konstrukcijos gylį, o tai reiškia trumpesnį statybos laiką ir mažesnius kaštus, taip pat mažesnes šildymo ir vėsinimo išlaidas. „DELTABEAM®“ leidžia naudoti skirtingų tipų gembes ir architektūriškai sudėtingus fasado sprendimus nenaudojant monolito.

Trumpai apie „Peikko Group“:
Korporacija „Peikko Group“ yra pasaulyje pirmaujanti plonų grindų konstrukcijų ir sujungimų technologijų, skirtų surenkamojo ir monolitinio gelžbetonio sprendimams, tiekėja. Modernūs „Peikko“ sprendimai siūlo greitesnį, saugesnį ir efektyvesnį būdą projektuoti ir statyti. „Peikko“ prekybos padalinių yra daugiau nei 30 šalių Azijos ir Ramiojo vandenyno regione, Europoje, Viduriniuose Rytuose ir Šiaurės Amerikoje, o sertifikuota gamybinė veikla vykdoma 7 šalyse. „Peikko“ apyvarta 2017 m. siekė 188 milijonus eurų. „Peikko“ yra šeimai priklausanti ir jos valdoma įmonė, kurioje dirba daugiau nei 1800 profesionalų. „Peikko“ buvo įkurta 1965 m., o jos būstinė yra Lahti mieste, Suomijoje. Papildoma informacija: www.peikko.com.