„Peikko“ pristato itin tvirto plieno, varžtinėms jungtims skirtus inkarinius varžtus HULCO®

Kompaktiški, lengvai sumontuojami, ekonomiški ir efektyvūs: „Peikko“ naujieji, itin tvirti inkariniai varžtai HULCO® patikimai pritvirtina konstrukcijas ar įrenginius prie betoninio pagrindo.

Inkariniai varžtai HULCO® yra ypač tvirti įbetonuojamieji ankeriai naudojami gelžbetoninių, plieninių konstrukcijų arba įrenginių saugiam tvirtinimui prie gelžbetoninių pagrindų – dažniausiai pamatų, plokščių, pakolonių, kolonų ar sienų. Dėl santykinai trumpo inkaravimo ilgio jie idealiai tinka naudoti riboto storio ar aukščio konstrukcijose, tokiose kaip plokštės ar sijos.

Inkariniai varžtai HULCO® yra įbetonuojami ir naudojant veržlių ir poveržlių komplektus išgaunama projektinė tvirtinamųjų konstrukcijų padėtis. Tarpas tarp pagrindinės ir tvirtinamosios konstrukcijos užpildomas nesitraukiančiu, smulkiagrūdžiu betono mišiniu, kuris veikia kaip konstrukcijos dalis.

CE ženklu pažymėti ir atsparumo bandymais patvirtinti inkariniai varžtai HULCO® yra naudojami konstrukcijų, reikalaujančių didelių laikomųjų galių tvirtinimui. Šie inkariniai varžtai ypač tinkami pramoninės statybos projektams, tokiems kaip sandėliai, arenos, tiltai, užtvankos ir jėgainės.

Siekdami užtikrinti platų surenkamų jungčių asortimentą, inkariniai varžtai HULCO® yra suderinami su „Peikko“ kolonų padais BOLDA® ir sienų padais SUMO®. „Peikko“ varžtinės jungtys projektuojamos atlaikyti ašinės, skersinės, tempimo ir gniuždymo jėgas, lenkimo momentus ir ugnies poveikį.

Sistema apima standartinius inkarinius varžtus HULCO® (30, 36, 39, 45 ir 52) analogiškus varžtams turintiems metrinius sriegius, daugkartinio naudojimo montavimo šablonus ir nemokamą programinę įrangą Peikko Designer®. Šie inkariniai varžtai gali būti tiekiami be padengimo, ECO arba karštai cinkuoti.

Inkariniai varžtai HULCO® išsiskiria optimaliomis medžiagų sąnaudomis, mažesniomis transportavimo ir pakavimo išlaidomis bei bendru poveikiu aplinkai.

„Peikko“ organizacijoje yra įdiegtos Kokybės, Aplinkos apsaugos ir Darbo saugos valdymo sistemos sertifikuotos pagal ISO 9001, ISO 14001 ir ISO 45001 standartus.

Inkariniai varžtai HULCO® jau prekyboje. Šis naujas produktas pakeičia „Peikko“ inkarinius varžtus PPM® L.