„Peikko Lietuva“ projektuos bei gamins konstrukcijas naujam logistikos centrui Klaipėdoje

2022 metais Klaipėdoje, Tilžės gatvėje duris atvers naujas, sparčiai augančiai logistikos įmonei „Gedlito transportas“ priklausančios MB „Augrent“ logistikos ir paslaugų centras, kurį sudarys 5 pastatai – 2 sandėliai, sunkvežimių servisas, plovykla ir 5 aukštų administracinis pastatas. Bendras pastatų plotas  - 26 000 kv. metrai, o viso projekto vertė – 15 mln. EUR.

Šiame projekte „Peikko Lietuva“ dalyvaus ne tik kaip  plieninių konstrukcijų gamintojai, bet ir rengia statinių komplekso konstrukcijų projektą. „Užsakovui, kartu su genrangovu UAB „Sivysta“, pasiūlėme „design and build“ sprendimą, kuris buvo pasirinktas kaip tinkamiausias projekto įgyvendinimui“, - teigia „Peikko Lietuva“ inžinierius Artūras Vitkus.

„Džiaugiamės, kad galime suteikti projektui pridėtinės vertės pasitelkdami mūsų inžinierių sukauptą patirtį dalyvaujant įvairiuose projektuose ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. O šis logistikos centras yra puikus pavyzdys, kuomet vystytojas ir genrangovas renkasi optimaliausius sprendimus, kurie padės užtikrinti kokybišką, efektyvų ir greitą projekto įgyvendinimą“, - yra įsitikinęs „Peikko Lietuva“ direktorius Paulius Bulota

Numatoma metalinių ir gelžbetonio konstrukcijų projektavimo ir gamybos pabaiga – 2021 metų ruduo, o statybos darbų pabaiga – 2022 IV ketvirtis.