Mėnesio produktas: Armatūros Jungtys MODIX®

Gelžbetoninių konstrukcijų gamybą palengvinančios MODIX® armatūros jungtys su saugia bei lanksčia armatūros sujungimo sistema.

MODIX® armatūros jungtis - unikali, saugi bei lengvai pritaikoma armatūros sujungimo sistema. MODIX® armatūros jungtys sudarytos iš surenkamų moteriškų ir vyriškų movų su metriniais sriegiais, kurie yra užpresuojami  ant armatūros strypų. MODIX® armatūros jungtys  gelžbetoninėse konstrukcijose naudojamos  sukurti mechaninėms jungtims tarp briaunuotų armatūros strypų.

Nuo 2008 m. rinkoje esančios MODIX® armatūros jungtys yra suprojektuotos perduoti visų armatūros strypų sukeltą pasipriešinimą gniuždymo bei tempimo jėgoms į jungtis, sudarytas iš vienodo ar skirtingo skermens tiesių ir išlenktų armatūros strypų.  Beje, jos taip pat  leidžia tvirtinti armatūrą prie plieninio profilio ir suformuoti galinį inkarą. Standartinės SMA ir SMB jungtys leidžia sujungti visus armatūrų diametrus nuo 10 iki 40 mm.

MODIX® armatūros jungčių sistemos yra greitai pagaminamos, tačiau kokybė dėl to neprarandama. Fizinė produkto apžiūra užtikrina, kad visos jungtys yra tinkamai sujungtos. Norint, kad procesas būtų dar efektyvesnis, galite išsinuomoti MODIX® presavimo mašiną ir per kelias sekundes pagaminti reikiamas armatūros jungtis.

Palyginus su tradiciniais armatūros strypų sujungimo būdais, tokiais kaip surišimas ar suvirinimas, MODIX® armatūros jungtys yra ekonomiškesnis sprendimas dėl laiką taupančios surinkimo kontrolės ir mažesnių medžiagų sąnaudų. Lyginant armatūros jungimą surišimo būdu, Modix® sumažina armatūros sangrūdas.

 

MODIX® presavimo mašiną galite ir  išsinuomoti

Išsinuomoję ir savo patalpose turėdami MODIX® presavimo mašiną džiaugsitės aukšta produkto kokybe -  ekonomiškomis armatūros jungtimis, paruošiamomis  naudojimui per 20 sekundžių. Greita ir tvarkinga užspaudimo technika reiškia, kad armatūros jungtys sukuriamos ypatingai greitai. Įrenginio aptarnavimas  į nuomos kainą yra įskaičiuotas

Presavimo mašina užtikrina tvarkingą ir lengvą gamybą be jokio sriegimo, alyvos naudojimo bei papildomų išlaidų. Jums nereikės nerimauti dėl presavimo darbų bei galėsite  mėgautis tvarkingomis armatūros jungtimis.

Surinkimo procesas yra greitas ir saugus  dėka  vizualinės apžiūros sistemos. Greita patikra užtikrina, kad jungtys yra  užfiksuotos ir  paruoštos naudojimui.

 

Aiškus ženklinimas užtikrina saugumą, kokybę ir pilną atsekamumą

MODIX® armatūros jungtims yra taikoma kokybės kontrolė, kurią sudaro nuolatinė vizualinė ir matmenų kontrolė bei reguliarūs tempimo ir nuovargio testavimai. Juos atlieka trečiosios šalys. MODIX® armatūros jungtims yra suteiktas ETA patvirtinimas  ir CE ženklinimas. Šios jungtys  yra suprojektuotos, išbandytos bei sertifikuotos taip, kad galėtų išlaikyti statines, dinamines ir seismines apkrovas.

Jungtys, kaip ir įprasti armatūros strypai yra pagamintos iš anglies plieno ir gali būti veikiamos tokių pačių aplinkos sąlygų. MODIX® armatūros jungtys yra išbandytos ir saugios naudoti ​​konstrukcijose, kurioms keliami skirtingi reikalavimai. Pavyzdžiui, gyvenamuosiuose, viešuosiuose ir komerciniuose pastatuose, pramoniniuose pastatuose, infrastruktūros statiniuose: tiltuose, tuneliuose ir atominėse elektrinėse.

Jungtys yra atsekamos ir turi gamintojo identifikavimo ženklus – gamybinės partijos numerį, įskaitant gaminio tipą ir plieno tiekėjo numerį,

 

Plačios pasirinkimo galimybės su šešių tipų jungtimis

MODIX® Rebar Coupler gaminių asortimentą sudaro šeši modeliai, įskaitant standartinę jungtį, galinio inkaro jungtį ir kombinuotą jungtį. Jei standartiniai sprendimai neatitinka jūsų projekto reikalavimų, mūsų klientų aptarnavimo inžinieriai visada pasiruošę sukurti jums individualų dizaino sprendimą.

 

MODIX® SM standartinė jungtis

Srieginė jungčių sistema, skirta sujungti vienodo skersmens armatūros strypams.

 

MODIX® PM padėties jungtis

Srieginių jungčių sistema, skirta strypams, kurie negali pasisukti bei judėti ašinėmis kryptimis. Pavyzdžiui, kūginėms kolonoms su stačiu kampu išlenktais jungiamaisiais strypais.

 

MODIX® RM redukcijos jungtis

Srieginių jungčių sistema, skirta sujungti skirtingo diametro armatūros strypams.

 

MODIX® KM kombinuota jungtis

Srieginė jungčių sistema, skirta  sujungti armatūros strypams ir metriniams varžtams.

 

MODIX® EM galinė inkarinė jungtis

Srieginė jungčių sistema, skirta naudoti kaip galinio inkaro jungtis, įskaitant standartinį varžtą ir galinę plokštę.

MODIX® AM privirinama jungtis

Srieginė  jungčių sistema, skirta naudoti kaip suvirinimo jungtis armatūros strypų ir plieninių konstrukcijų elementų sujungimui.

 

Sužinokite daugiau:

Peržiūrėkite pavyzdžius iš viso pasaulio:

 

Internetinis seminaras

MODIX® armatūros jungtis –  EUROPINIO TECHNINIO LIUDIJIMO (angl. European Technical Assessment - ETA) suteikimas ir efektyvi sukabinimo sistema. (

Peržiūrėkite internetinį seminarą (in English)